COCO WHITE ИЗБЕЛВАЩА ПУДРА КОКОСОВ ВЪГЛЕН + ПОДАРЪК ЧЕТКА

  • Производител: Lollipop Cosmetics
  • Модел: COCO WHITE CHARCOAL POWDER
  • Наличност: Налично
  •  
  • 35.00лв.
  • 22.00лв.

Coco White Избелваща пудра Кокосов Въглен е 100% натурален продукт.

Винаги сте мечтали за бяла  усмивка и сега това е възможно с активен кокосов въглен Coco White. Този вълшебен черен прах е 100% натурален и органичен продукт, безвреден за вас. Той естествено избелва зъбите, изглажда, полира, почиства петната по зъбите, укрепва емайла и дезинфекцира устата ви. Необходимо е да потопите мокра четка за зъби във финия, без мирис и вкус черен прах. Четкайте с малки нежни кръгови движения в продължение на 2-3 минути. Премахнете внимателно, като изплакнете много добре и сте готови. Устата ти ще се почувства невероятно чиста. Препоръчваме четкането на зъбите да става с мека  четка за зъби.
Какво съдържа? 100% органичен кокосов орех активиран въглен.

Полира, Избелва и Почиства
Продукта е подходящ за хора с чувствителни зъби.
Напълно безвреден.
100% Натурален продукт
Без мирис и вкус
Забавя появата на зъбния камък
Премахва лошия дъх
Препоръчан от стоматолози
Премахва плаката

Предотвратява вредните бактерии

Активния кокосов въглен е най-добрия и безвреден начин да избелите, полирате и почистите вашите зъби и да върнете естествената им белота. Той ще отстрани петната по емайла на зъбите причинени от кафе, чай, вино, шоколад, цигари и др.
Това избелване на зъбите насърчава доброто орално здраве и може да промени рН в устата, като помага да се намалят нещата, които причиняват кариеси, заболявания на венците и лош дъх. Coco White е антибактериален и противогъбичен прах, който е отличен за здравето на венците и чувствителните зъби, както премахва петна от храни и напитки с течение на времето!
Тази опаковка ще ви стигне за около 2-3 месеца (приблизително около 110 приложения).

СЪДЪРЖАНИЕ
Съдържание 100% Coconut activated charcoal, BENTONITE, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Свързани продукти

Tags: coco, white, Избелваща, пудра, Кокосов, Въглен, бели зъби, избелване на зъби, кокосов въглен, избелване, въглен за избелване, прах, активен въглен, кокосов активен въглен Подарък, четка Четка ИЗБЕЛВАНЕ, НА, ЗЪБИ ИЗБЕЛВАЩА, ПУДРА, КОКОСОВ, ВЪГЛЕН, ПОДАРЪК, ЧЕТКА