Четка 309 ANGLED SHADER

  • Производител: Lollipop Cosmetics
  • Модел: 309 ANGLED SHADER BRUSH
  • Наличност: Налично
  •  
  • 12.00лв.

  • Четка 309 ANGLED SHADER

Професионална наклонена четка за нанасяне на сенки за очи в сгъвката на окото. Четката разполага с много меки и пухкави косъмчета разположени под ъгъл, което осигурява прецизно и лесно нанасяне на продукта. Нежно нанася цвета, омекотява острите черти и прелива прехода към гънката на окото.

Размери: 18см

Влъкна: Кози косъм

За почистване на четките: Не потапяйте козметичните четки във вода, тъй като това може да увреди спойката, която държи заедно косъмчетата на четката. Вместо това сложете четката, сочеща надолу под течаща топла вода, нежно почистете със мек шампоан и изплакнете по същия начин в течаща вода. Винаги оставяйте четките да изсъхнат по естествен начин като ги оставяте в хоризонтално, а не във вертикано положение, за да не се стича вода в спойката на пръстена, който държи косъмчетата. Важно е да поддържате четките си чисти - те са уютно убежище за бактериите, в идеалния случай трябва да се почистват веднъж на седмица. Естествената мазнина на лицето се натрупва върху четката и я оставя мазна, което не е желателно, ако искате да се пазите от появата на петънца и дефекти по лицето.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Свързани продукти

Четка 305 ANGLED BUFFER
Четка FLAT ANGLED BUFFER
Четка EYESHADOW SHADER
Четка CREASE SHADER

Tags: Четки за грим, козметични четки, грим, четки, гримьор, евтини четки, комплект четки за грим, четки от естествен косъм, изкуствени четки, гримьорски четки, професионални четки за грим, четка за сенки, четка за фон дьо тен, четка за грим, четка за сенки, четка за гримиране, четка за пудра, четка за фон дьо тен, професионална четка, гримьор, евтина четка за сенки, четка за вежди, четка лолипоп, четки лолипоп, комплект четки lollipop, lollipop cosmetics, четка lollipop, четка за червило, хубави четки за гримиране, грим за лице, четка за лице Четка, 309, angled, shader, ЧЕТКИ, ЗА, ОЧИ