Четка 302 ROUND BUFFER

  • Производител: Lollipop Cosmetics
  • Модел: 302 ROUND BUFFER BRUSH
  • Наличност: Налично
  •  
  • 16.00лв.

  • Четка 302 ROUND BUFFER

Професионална много мека и нежна четка създадена за цялостно нанасяне на  фон дьо тен, както и за контуриране на лиценто. Четката равномерно нанася продукта, без да израсходва излишно количество. Плоска четка леко скосена на върха  помага да достигне всички малки ъгли и да нанесе продукта перфектно. За най-добър резултат нанесете продукта върху кожата с нежни потупващи движения  и завършете с кръгови движения върху лицето.

Размери: 17.5см

Влъкна: Taklon синтетични влъкна

За почистване на четките: Не потапяйте козметичните четки във вода, тъй като това може да увреди спойката, която държи заедно косъмчетата на четката. Вместо това сложете четката, сочеща надолу под течаща топла вода, нежно почистете със мек шампоан и изплакнете по същия начин в течаща вода. Винаги оставяйте четките да изсъхнат по естествен начин като ги оставяте в хоризонтално, а не във вертикано положение, за да не се стича вода в спойката на пръстена, който държи косъмчетата. Важно е да поддържате четките си чисти - те са уютно убежище за бактериите, в идеалния случай трябва да се почистват веднъж на седмица. Естествената мазнина на лицето се натрупва върху четката и я оставя мазна, което не е желателно, ако искате да се пазите от появата на петънца и дефекти по лицето.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Свързани продукти

Четка 305 ANGLED BUFFER
Четка FLAT BUFFER
Четка FLAT ANGLED BUFFER
Четка SCULPTING BUFFER

Четка SCULPTING BUFFER

10.00лв. 15.00лв.

Четка CONCEALER BUFFER

Tags: Четки за грим, козметични четки, грим, четки, гримьор, евтини четки, комплект четки за грим, четки от естествен косъм, изкуствени четки, гримьорски четки, професионални четки за грим, четка за сенки, четка за фон дьо тен, четка за грим, четка за сенки, четка за гримиране, четка за пудра, четка за фон дьо тен, професионална четка, гримьор, евтина четка за сенки, четка за вежди, четка лолипоп, четки лолипоп, комплект четки lollipop, lollipop cosmetics, четка lollipop, четка за червило, хубави четки за гримиране, грим за лице, четка за лице Четка, 302, round, buffer, ЧЕТКИ, ЗА, ЛИЦЕ