Четка 306 Face Definer

  • Производител: Lollipop Cosmetics
  • Модел: 306 FACE DEFINER BRUSH
  • Наличност: Налично
  •  
  • 14.00лв.

  • Четка 306 Face Definer

Професионална четка за контуриране с прахообразни продукти. Четката разполага с голям заострен връх, което я прави подходяща за прецизна и точна апликация на контур, бронзант или руж. Създадена за нанасяне на пресовани или прахообразни продукти. Четката осигурява точно и прецизно нанасяне на продукта. За най-добър резултат потупайте четката с пръст, за да отстраните излишния продукт.

Размери: 18см

Влъкна:  Кози косъм

За почистване на четките: Не потапяйте козметичните четки във вода, тъй като това може да увреди спойката, която държи заедно косъмчетата на четката. Вместо това сложете четката, сочеща надолу под течаща топла вода, нежно почистете със мек шампоан и изплакнете по същия начин в течаща вода. Винаги оставяйте четките да изсъхнат по естествен начин като ги оставяте в хоризонтално, а не във вертикано положение, за да не се стича вода в спойката на пръстена, който държи косъмчетата. Важно е да поддържате четките си чисти - те са уютно убежище за бактериите, в идеалния случай трябва да се почистват веднъж на седмица. Естествената мазнина на лицето се натрупва върху четката и я оставя мазна, което не е желателно, ако искате да се пазите от появата на петънца и дефекти по лицето.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Tags: четка за контуриране, четка за грим, четки за гримиране, четка за бронзант, четка за пудра Четка, face, definer, ЧЕТКИ, ЗА, ГРИМ 306