Четка EYEBROW

  • Производител: Lollipop Cosmetics
  • Модел: 126 EYEBROW BRUSH
  • Наличност: Налично
  •  
  • 10.00лв.

  • Четка EYEBROW

Професионална наклонена четка за вежди за прецизно нанасяне на прахообразни продукти, за предаване на естествен вид на веждите.

Размери: 16см

Влъкна: Taklon синтетични влъкна

За почистване на четките: Не потапяйте козметичните четки във вода, тъй като това може да увреди спойката, която държи заедно косъмчетата на четката. Вместо това сложете четката, сочеща надолу под течаща топла вода, нежно почистете със мек шампоан и изплакнете по същия начин в течаща вода. Винаги оставяйте четките да изсъхнат по естествен начин като ги оставяте в хоризонтално, а не във вертикано положение, за да не се стича вода в спойката на пръстена, който държи косъмчетата. Важно е да поддържате четките си чисти - те са уютно убежище за бактериите, в идеалния случай трябва да се почистват веднъж на седмица. Естествената мазнина на лицето се натрупва върху четката и я оставя мазна, което не е желателно, ако искате да се пазите от появата на петънца и дефекти по лицето.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Свързани продукти

Четка EYESHADOW
Четка 307 LARGE FLUFF
Четка CREAM COLOR
Четка CREASE SHADER
Четка SMUDGE

Четка SMUDGE

10.00лв.

Четка PENSIL

Четка PENSIL

10.00лв.

Четка EYELINER

Четка EYELINER

10.00лв.

Четка 128 LIPSTICK

Tags: Четка, eyebrow, ЧЕТКИ, ЗА, ГРИМ ОЧИ, четка за очна линия, четка за вежди, четка за грим, четка за гримиране, четки за грим