Четка 120 BLENDER FINISH

  • Производител: Lollipop Cosmetics
  • Модел: 120 BLENDER FINISH BRUSH
  • Наличност: Налично
  •  
  • 12.00лв.

  • Четка 120 BLENDER FINISH

Професионална четка за преливане и перфектен завършек на грима. Четката разполага с меки, пухкави косъмчета. Нежно нанася цвета, омекотява острите черти и прелива прехода към гънката на окото.

Размери: 18см

Влъкна: Кози косъм

За почистване на четките: Не потапяйте козметичните четки във вода, тъй като това може да увреди спойката, която държи заедно косъмчетата на четката. Вместо това сложете четката, сочеща надолу под течаща топла вода, нежно почистете със мек шампоан и изплакнете по същия начин в течаща вода. Винаги оставяйте четките да изсъхнат по естествен начин като ги оставяте в хоризонтално, а не във вертикано положение, за да не се стича вода в спойката на пръстена, който държи косъмчетата. Важно е да поддържате четките си чисти - те са уютно убежище за бактериите, в идеалния случай трябва да се почистват веднъж на седмица. Естествената мазнина на лицето се натрупва върху четката и я оставя мазна, което не е желателно, ако искате да се пазите от появата на петънца и дефекти по лицето.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Свързани продукти

Четка POWDER FINISH

Четка POWDER FINISH

10.00лв. 15.00лв.

Четка FACE CONTOUR BLENDER
Четка HIGHLIGHT FINISH
Четка 310 TAPERED BLENDER
Четка EYESHADOW BLENDER
Четка CREASE BLENDER
Четка SMALL BLENDER

Четка SMALL BLENDER

8.00лв. 10.00лв.

Tags: Четка, blender, ЧЕТКИ, ЗА, ГРИМ ОЧИ, четка за очи, четка за блендване, четка за грим, четка за гримиране, четки за грим, четка за сенки, четка за опушване 120, finish