Четка 310 TAPERED BLENDER

  • Модел: 310 TAPERED BLENDER BRUSH
  • Наличност: Изчерпано
  •  
  • 12.00лв.

  • Четка 310 TAPERED BLENDER

Професионална четка за преливане на сенки и перфектен завършек на грима. Четката разполага с средно меки косъмчета разположени не много на гъсто. Нежно нанася цвета, омекотява острите черти и прелива прехода към гънката на окото.

Размери: 18.5см

Влъкна: Кози косъм

За почистване на четките: Не потапяйте козметичните четки във вода, тъй като това може да увреди спойката, която държи заедно косъмчетата на четката. Вместо това сложете четката, сочеща надолу под течаща топла вода, нежно почистете със мек шампоан и изплакнете по същия начин в течаща вода. Винаги оставяйте четките да изсъхнат по естествен начин като ги оставяте в хоризонтално, а не във вертикано положение, за да не се стича вода в спойката на пръстена, който държи косъмчетата. Важно е да поддържате четките си чисти - те са уютно убежище за бактериите, в идеалния случай трябва да се почистват веднъж на седмица. Естествената мазнина на лицето се натрупва върху четката и я оставя мазна, което не е желателно, ако искате да се пазите от появата на петънца и дефекти по лицето.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Свързани продукти

Четка 301 TAPERED FONDATION

Четка 301 TAPERED FONDATION

9.00лв. 14.00лв.

Четка 120 BLENDER FINISH
Четка EYESHADOW BLENDER
Четка CREASE BLENDER
Четка SMALL BLENDER

Четка SMALL BLENDER

9.00лв. 10.00лв.

Tags: четки за грим, четка за сенки, четка за очи, чатка за грим, четка за блендирне, четка за опушване, Четка, tapered, blender, ЧЕТКИ, ЗА, ГРИМ 310 ОЧИ