Четка 305 ANGLED BUFFER

  • Производител: Lollipop Cosmetics
  • Модел: 305 ANGLED BUFFER
  • Наличност: Изчерпано
  •  
  • 15.00лв.

  • Четка 305 ANGLED BUFFER

Професионална наклонена, мека и много удобна четка за нанасяна на руж и за контуриране на лицето. Четката осигурява меко и равномерно нанасяне на прахообразен и кремообразен руж. Идеална за контуриране с прахообразни и кремообразни продукти. За най-добър резултат потупайте четката с пръст за да отстраните излишния продукт.

Размери: 16.5см

Влъкна:  Taklon синтетични влъкна

За почистване на четките: Не потапяйте козметичните четки във вода, тъй като това може да увреди спойката, която държи заедно косъмчетата на четката. Вместо това сложете четката, сочеща надолу под течаща топла вода, нежно почистете със мек шампоан и изплакнете по същия начин в течаща вода. Винаги оставяйте четките да изсъхнат по естествен начин като ги оставяте в хоризонтално, а не във вертикано положение, за да не се стича вода в спойката на пръстена, който държи косъмчетата. Важно е да поддържате четките си чисти - те са уютно убежище за бактериите, в идеалния случай трябва да се почистват веднъж на седмица. Естествената мазнина на лицето се натрупва върху четката и я оставя мазна, което не е желателно, ако искате да се пазите от появата на петънца и дефекти по лицето.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Свързани продукти

Четка FLAT BUFFER
Четка FLAT ANGLED BUFFER
Четка SCULPTING BUFFER

Четка SCULPTING BUFFER

11.00лв. 15.00лв.

Четка 302 ROUND BUFFER
Четка 309 ANGLED SHADER

Четка 309 ANGLED SHADER

9.00лв. 10.00лв.

Tags: четка за контуриране, четка за грим, четки за гримиране, четка за фон дьо тен, коректор, Четка, angled, buffer, ЧЕТКИ, ЗА, ГРИМ 305 ЛИЦЕ