Комплект SET-MAX

 • Производител: Lollipop Cosmetics
 • Модел: SET-MAX
 • Наличност: Налично
 •  
 • 975.00лв.
 • 699.00лв.

КОМПЛЕКТ SET MAX съдържа:

Палитра 3 цвята пудри L3 Light Powder

Палитра 3 цвята пудри L3 Medium Powder

Палитра 6 цвята руж

Палитра 3 цвята бронзанти и хайлайтър L3 Bronze Pro

Палитра 36 цвяра сенки за очи

Палитра 36 цвята сенки за очи

Палитра 4 цвята коректори Contour Concealer

Палитра 4 цвята коректори Corect Concealer

Палитра 10 цвята червила Pop

Гел очна линия True Black

Четки за грим 15 броя CREATIVE PROFESSIONAL

Професионален куфар за грим Сив/Черен

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТИТЕ:

 • Магнитна Палитра 6 цвята пудри на Lollipop Cosmetics. Палитрата съдържа 6 цвята пудри (8142-3, 8142-2, 8117-1, 8117-4, 8116-6, 8142-4).Пресована Микронизирана Пудра на Lollipop Cosmetics предназначена за професионална употреба. Формула обогатена от ултра финни прахови частици от минерален произход, които омекотяват и изглаждат тена на лицето. Нанася се лесно върху всеки тип кожа, като придава гладка и копринена мекота,с пълна покривност и матиращ завършек. Гарантиран перфектен грим през целия ден. Всички цветове могат да се комбинират и смесват за постигане на желания цвят и резултат. ПРОДУКТ БЕЗ ПАРАБЕНИ И БЕЗ АРОМАТИ! Mix & Match пълнителите ви позволяват да избирате и комбинирате продукти в  празни магнитни палитри, като сами подреждате и проектирате вашите желания. Размер на палитрата: 22.5 х 15.5 см. Размер на пълнител 5.6 х 5.6см.
 • Магнитна Палитра 6 цвята руж на Lollipop Cosmetics. Палитрата съдържа 6 цвята руж (8035-6, 8115-6, 8116-1, 8116-2, 8116-3, 8116-4).Микронизиран Руж на Lollipop Cosmetics предназначен за професионална употреба. Формула обогатена от ултра финни прахови частици от минерален произход, които придават изтънчен, деликатен и нежен вид върху кожата. Ружът се характеризира с висока дълготрайност, плътност и наситеност. Всички цветове могат да се комбинират и смесват за постигане на желания цвят и резултат.ПРОДУКТ БЕЗ ПАРАБЕНИ И БЕЗ АРОМАТИ! Mix & Match пълнителите ви позволяват да избирате и комбинирате продукти в  празни магнитни палитри, като сами подреждате и проектирате вашите желания. Размер на палитрата: 22.5 х 15.5 см. Размер на пълнител 5.6 х 5.6см.
 • Магнитна Палитра 2 цвята бронзанти на Lollipop Cosmetics. Палитрата съдържа  2 цвят бронзант. Бронзираща Пудра на Lollipop Cosmetics предназначена за професионална употреба. Формула с микронизирани пигменти и минерални екстракти прави текстурата кадифена и лесна за нанасяне. Придава изключителен блясък на скулите и лицето, като придава естествен и изискан вид.  Хипоалергичен продукт с висока дълготрайност и съставки, които защитават и укрепват лицето. 
 • Магнитна Палитра 36 цвята сенки за очи(Студена Гама) на Lollipop Cosmetics. Палитрата съдържа 36 цвята сенки за очи(). Сенки за очи на Lollipop Cosmetics Serie Italia предназначени за професионална употреба. Новата формула обогатена от микронизирани частици от минерален произход прави сенките за очи кадифено нежни при нанасяне. Ново поколение сенки за очи високо пигментирани, силно покривни и в комбинация с дълготрайност на цвета и устойчивост на продукта в сгъвката на окото. Текстура е изненадващо кадифена и нежна на допир и с уникална консистенция перфектна за преливане на цветове. Гарантиран перфектен грим през целия ден. Всички цветове могат да се комбинират и смесват за постигане на желания цвят и резултат. ПРОДУКТ БЕЗ ПАРАБЕНИ И БЕЗ АРОМАТИ! Mix & Match пълнителите ви позволяват да избирате и комбинирате продукти в  празни магнитни палитри, като сами подреждате и проектирате вашите желания. Размер на палитрата: 22.5 х 22.5 см. Размер на пълнител 3 х 3см.
 • Магнитна Палитра 36 цвята сенки за очи(Топла Гама) на Lollipop Cosmetics. Палитрата съдържа 36 цвята сенки за очи(). Сенки за очи на Lollipop Cosmetics Serie Italia предназначени за професионална употреба.Новата формула обогатена от микронизирани частици от минерален произход прави сенките за очи кадифено нежни при нанасяне. Ново поколение сенки за очи високо пигментирани, силно покривни и в комбинация с дълготрайност на цвета и устойчивост на продукта в сгъвката на окото. Текстура е изненадващо кадифена и нежна на допир и с уникална консистенция перфектна за преливане на цветове. Гарантиран перфектен грим през целия ден. Всички цветове могат да се комбинират и смесват за постигане на желания цвят и резултат. ПРОДУКТ БЕЗ ПАРАБЕНИ И БЕЗ АРОМАТИ! Mix & Match пълнителите ви позволяват да избирате и комбинирате продукти в  празни магнитни палитри, като сами подреждате и проектирате вашите желания.Размер на палитрата: 22.5 х 22.5 см. Размер на пълнител 3 х 3см.
 • Магнитна хартиена палитра с 4 цвята коректори CORECT CONCEALER на Lollipop Cosmetics. Палитрата от новата колекция  с уникално подбрани цветове, предлага удобна и компактна опаковка със страхотен дизайн. Съдържа 4 цвята коректори ( B, GREEN, E, D ) на Lollipop Cosmetics Serie Italia предназначени за професионална употреба.  Използва се за коригиране на малки дефекти по кожата. Нанася се лесно върху всеки тип кожа, като и придава гладка и копринена мекота, без да оставя мазни следи. Висококачествен коректор с пълна покривност на несъвършенствата на кожата ще ви изненада с леката си консистенция и лесно нанасяне. 100% покритие на недостатъците на лицето осигурява покритие през целия ден. Продукта е подходящ за прикриване както на зачервявания на кожата, така и за прикриване на петна и тъмни кръгове под очите.
 • Магнитна хартиена палитра с 4 цвята коректори CONTOUR CONCEALER на Lollipop Cosmetics. Палитрата от новата колекция  с уникално подбрани цветове, предлага удобна и компактна опаковка със страхотен дизайн. Съдържа 4 цвята коректори ( A, F. C, DB  ) на Lollipop Cosmetics Serie Italia предназначени за професионална употреба.  Използва се за коригиране на малки дефекти по кожата, контуриране, просветляване и оформяне на чертите на лицето. Нанася се лесно върху всеки тип кожа, като и придава гладка и копринена мекота, без да оставя мазни следи. Висококачествен коректор с пълна покривност на несъвършенствата на кожата ще ви изненада с леката си консистенция и лесно нанасяне. 100% покритие на недостатъците на лицето осигурява покритие през целия ден. Продукта е подходящ за прикриване както на зачервявания на кожата, така и за прикриване на петна и тъмни кръгове под очите. Всички цветове могат да се

ПРОДУКТ БЕЗ ПАРАБЕНИ, БЕЗ ФТАЛАТИ И БЕЗ АРОМАТИ! Mix & Match пълнителите ви позволяват да избирате и комбинирате продукти в  празни магнитни палитри, като сами подреждате и проектирате вашите желания. Размер на палитрата:  9.5х9.5 см. Размер на пълнител 3 х 3см.

 • Магнитна хартиена палитра с 10 цвята червила POP на Lollipop Cosmetics. Палитрата от новата колекция  с уникално подбрани цветове, предлага удобна и компактна опаковка със страхотен дизайн. Съдържа 10 цвята червила ( 111, 110, 99, 91, 98, 47, 115, 76, 64, 101) на Lollipop Cosmetics Serie Italia предназначени за професионална употреба. Висококачествената формула позволява лесно нанасяне,  както с помощта на четка, така и с пръсти. Придава свеж  вид на устните като ги овлажнява и защитава. Много лека и нежна консистенция , изненадва с дълготрайност на продукта. Всички цветове могат да се комбинират и смесват за постигане на желания цвят и резултат.
 • Четки за грим 13 броя с кожена кутия Luxy на Lollipop Cosmetics. Висококачествен Професионален комлект четки за грим естествен косъм(косъм от коза, пони и синтетичи) :

Четка голяма за Пудра - За поставяне на пудра и прахообразни продукти за лице. Перфектно смесване на прахообразни продукти върху лицето и тялото.

Четка Duo Fibre-Създава аерограф ефект върху кожата. Може да се използва с продукти на прах, течни или кремообразни. Смесва естествени и синтетични продукти.

Четка голяма под ъгъл за Контури- Финно приложение по скулите. Използвайте ъгъл за меко контуриране на скулите. Може да се използва да се прилагат руж и контурни пудри.

Четка за Фон дьо тен-За постигане на гладка основа. Прилагане на течни или кремообразни продукти като основа, коректор или фон дьо тен.

Четка за смесване и опушване Blending-Омекотяване и смесване на сенките по гънките. Използайте я за полагане на цвета,като помете назад и напред през гънката за смесване и опушване на  финала.

Четка голяма за сенки- Равномерно покриване на целия клепач с продукта. За нанасяне накремообразна основа за грим  или кремообразни сенки  за бързо и равномерно покритие.

Четка за сенки-Равномерно нанасяне на цвета сенки. Поставя цвят на целия клепач  дори и за наситено прилагане на продукта.

Четка средна под ъгъл за сенки-За омекотено прилагане на цвят. Използва се за оцветяване под веждите или да се слее и прелее цвета в гънката.

Четка за опушване Blending- Смесете цветове заедно върху клепача с допълнителен контрол. Опушва и смекчава острите черти и линии за добре смесени ефект.

Четка малка под ъгъл-Създаване на точно и прецизни линии. Движи се плавно и лесно през горните и долните клепачи. Използвайте с гел, крем или прах лайнери(очни линии), както и за попълване на вежди.

Четка Pensil-Смекчаване и опушване на линии. Смекчаване на молив лайнери по горната и долната линии на клепача, добавете сянка да оформите очи, или да се използва  за да подчертае вътрешния ъгъл на очите.

Четка за очна линия- За очна линия.Създаване на равни гладки линии. Използвайте с гел или течни лайнери(очни линии).

Четка за вежди и мигли-Разделяне и оформяне. За сресване на веждите да бъдат оформени. Освен това се използва, за да разресва и разделя  миглите .

Четките за грим в този комплект както и в останалите са с доказано качество и марка Lollipop Cosmetics. Благодарение на естествените косми от който са изработени четките, при правилна употреба и подръжка те могат да се използват в продължение на години без да променят качествата си. Подходящи за професионална употреба или за използване в домашни условия.  Животните не са претърпели вреди и не са осакатени за произвеждането на тези четки.

За почистване на четките: Не потапяйте козметичните четки във вода, тъй като пова може да увреди спойката, която държи заедно косъмчетата на четката. Вместо това сложете четката, сочеща надолу под течаща топла вода, нежно почистете със мек шампоан и изплакнете по същия начин в течаща вода. Винаги оставяйте четките да изсъхнат по естествен начин като ги оставяте в хоризонтално, а не във вертикано положение, за да не се стича вода в спойката на пръстена, който държи косъмчетата. Важно е да поддържате четките си чисти - те са уютно убежище за бактериите, в идеалния случай трябва да се почистват веднъж на седмица. Естествената мазнина на лицето се натрупва върху четката и я оставя мазна, което не е желателно, ако искате да се пазите от появата на петънца и дефекти по лицето.

 • ПРОФЕСИОНАЛЕН КУФАР ЗА ГРИМ АЛУМИНИЙ И PVC НА 3 НИВА С ПРЕГРАДИ.  РАЗМЕРИ:   дължина 37см./   ширина 22см.   /височина 24см. ,  около 2kg.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Свързани продукти

Комплект MAKE-UP

Комплект MAKE-UP

379.00лв. 447.00лв.

Tags: Комплект, set-max, СЕТОВЕ