Комплект SPRING

  • Производител: Lollipop Cosmetics
  • Модел: SET SPRING
  • Наличност: Налично
  •  
  • 59.00лв.

Комплект SPRING съдържа:

Палитра 82 цвята сенки, червила, контури и руж на Lollipop Cosmetics. Палитрата е разделена на две части, в горната част 60 цвята сенки за очи, в долната-16 цвята червила, 3 цвята контури и 3 цвята руж. Богатата цветова гама на сенките за очи предлага както матови така и перлени нюанси. Цветовете са много наситени, дълготрайни и страхотно изглеждат. Удобна и лесно преносима.Нова идея за теб всеки ден! Нека въображението ви да се развихри с тази многоцветна палитра. Създайте нова визия всеки ден. Високо-пигментираните цветове са наситени от сутрин до вечер. Палитрата е конбинирана и много компактна. Размри 23см  х 15см.   Тегло 144g.

Made in China

К-т 12 броя четки за грим в  несесер на Lollipop Cosmetics от изкуствен косъм. Този комплект четки е подходящ за направата на вашия дневен и вечерен грим. С тях може да постигнете естествен вид при грима или драматичен завършек на вечерния грим. Четките са направени от  изкуствени(синтетични) косми. Предлага се с удобен и преносим черен кожен несесер с магнитни копчета, който е лесен и удобен за носене. Четките са удобни за нанасяне на различна козметика и са много нежни към кожата ви. Подходящи за лична употреба и за използване в домашни условия.  Размери несесер: 23.5cм.  Размери четка: 19см.

Комплекта съдържа: Четка ветрило(изкуствен); Четка Дуо Файбър(изкуствен); Четка за фон дьо тен(изкуствен); Четка за коректор(изкуствен);Четка за сенки(изкуствен);Четка за сенки(изкуствен); Четка за червило(изкуствен); Четка наклонена за вежди(изкуствен); Четка за очна линия(изкуствен); Четка апликатор за сенки; Четка за мигли; Четка за разресване на вежди.

За почистване на четките: Не потапяйте козметичните четки във вода, тъй като това може да увреди спойката, която държи заедно косъмчетата на четката. Вместо това сложете четката, сочеща надолу под течаща топла вода, нежно почистете със мек шампоан и изплакнете по същия начин в течаща вода. Винаги оставяйте четките да изсъхнат по естествен начин като ги оставяте в хоризонтално, а не във вертикално положение, за да не се стича вода в спойката на пръстена, който държи косъмчетата. Важно е да поддържате четките си чисти - те са уютно убежище за бактериите, в идеалния случай трябва да се почистват веднъж на седмица. Естествената мазнина на лицето се натрупва върху четката и я оставя мазна, което не е желателно, ако искате да се пазите от появата на петънца и дефекти по лицето.

СЪДЪРЖАНИЕ
Съдържание Talc,Mica,Mineral Oil,Kaolin,Tianium Dioxide,Magnesium Stearate,Isopropyl Palmitate,Lanolin,Methylparaben,Propylparaben,BHT. May Contain : Mica and Titanium Dioxide,Iron Oxides,Manganesc Violet,Ultramarine Blue,Chrome OxideGreens,Hydrated Chrome Oxide Green, FD&C Yellow No.5 Allake, FD&C Blue No.1A1Lake.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Tags: Комплект, spring, СЕТОВЕ