Рекламции


По чл.50  на Закона за Защита на Потребителя имате право да върнете закупената от нас стока в рамките на 14  дни, като трябва да са спазени следните условия:

Условия за връщане на закупена стока

В случай, че клиент желае да върне получен продукт, може да се възползва от това право в 14 /четиринадесет/ работни дни от датата на покупката. Трябва да бъде запазен документа за плащане издаден от куриерската фирма, тъй като плащането е извършено с Пощенски паричен превод. Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани или тествани(козметични продукти като гримове, червила, пудри, коректори и т.н.). Разпечатване и ползване се счита за нарушена цялост на опаковката. Стоката може да бъде върната чрез куриерска фирма Спиди АД. Транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват. След получаване на върната стока и прегледа й, стойността /без транспортните разходи/ се възстановяват на клиента –по лична банкова сметка на клиента в 30 дневен законно установен ред. Всеки клиент може да се възползва от правото си стоката да му бъде заменена с друг продукт по избор.

Не подлежат на подмяна следните стоки

Продукти с нарушена опаковка (счупена или използвана). Същите могат да бъдат върнати в срок от 14 /четиринадесет/ работни дни от закупуването им ако са с  не нарушена опаковка и не използвани. В случай на връщане на закупен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката доставчика възстановява сумата по стойността на продукта в законно установения ред. Всички разходи, които клиент е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността са за негова сметка.

Продукти с гаранция

Пазете кутията на продукта. Гаранционият срок на всички електрически уреди в ЕС е 2 години на светещите елементи. Вашата гаранция ще бъде уважена след представяне на фактура или документ за плащане от Спиди на Пощенски Паричен Превод(ние сме освободени от издаване на касов бон). Всички продукти в гаранция трябва да са с изрядна опаковка и да бъдат върнати за наша сметка до офис на куриера. В рамките на 30 дни от получаването ще поправим или сменим продукта, подлежащ на гаранция.

Друга информация

Ако не сте намерили информацията, която търсите, може да използвате формата ни за обратна връзка в секция контакт или да се обадите на телефон: 0879 629 981. Наш консултант ще ви отговори.

Всички цени са в български лева с ДДС.

Всички намаления и промоции на продуктите в сайта са валидни от 01.11.2020г. до 30.11.2020г.(включително)

Внимание! Лолипоп Козметикс е запазена търговска марка, както всички снимки и материали в нашия сайт са със запазени авторски права от Лолипоп Козметикс. Всяка кражба на авторски снимки и използването на марката са в нарушение на закона за авторско право! При нарушения на авторското право ще търсим правата си в съда.