Рекламции


По чл.52, т.7 на Закона за Защита на Потребителя имате право да върнете закупената от нас стока в рамките на 7 работни дни, като трябва да са спазени следните условия:

Условия за връщане на закупена стока

В случай, че клиент желае да върне получен продукт, може да се възползва от това право в 7 /седем/ работни дни от датата на покупката. Трябва да бъде запазен документа за плащане издаден от куриерската фирма, тъй като плащането е извършено с Пощенски паричен превод. Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани или тествани. Разпечатване и ползване се счита за нарушена цялост на опаковката. Стоката може да бъде върната чрез куриер. Транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват. След получаване на върната стока и прегледа й, стойността /без транспортните разходи/ се възстановяват на клиента –по лична банкова сметка на клиента в 30 дневен законо установен ред. Всеки клиент може да се възползва от правото си стоката да му бъде заменена с друг продукт по избор.

Не подлежат на подмяна следните стоки

Продукти с нарушена опаковка (счупена или използвана). Същите могат да бъдат върнати в срок от 7 /седем/ работни дни от закупуването им ако са с  не нарушена опаковка и не използвани. В случай на връщане на закупен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката доставчика възстановява сумата по стойността на продукта в законоустановения ред. Всички разходи, които клиент е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността са за негова сметка.

Друга информация

Ако не сте намерили информацията, която търсите, може да използвате формата ни за обратна връзка в секция контакт или да се обадите на телефон: 0879 629 981. Наш консултант ще ви отговори.

Всички цени са в български лева с ДДС.

Всички намаления и промоции на продуктите в сайта са валидни от 19.11.2018г. до 26.11.2018г.(включително)

Внимание! Лолипоп Козметикс е запазена търговска марка, както всички снимки и материали в нашия сайт са със запазени авторски права от Лолипоп Козметикс. Всяка кражба на авторски снимки и използването на марката са в нарушение на закона за авторско право! При нарушения на авторското право ще търсим правата си в съда.