За Нас

Марката Lollipop Cosmetics  предлага на своите клиенти италианска професионална козметика с изключителни качества, както и козметика от азиатски произход на достъпни цени. Безопасни продукти от най-високо качество, които не съдържат парабени и ароматизатори от SERIE ITALIA. Създадени без да бъдат тествани върху животни, за да отговарят на високите изискванията на световно ниво.

Lollipop Cosmetics предлага широка и разнообразна гама от продукти, като позволява на всички свои клиенти  да избират и комбинират сами продуктите. Разнообразие от цветове, текстури и усещането за уникалност прави продуктите привлекателни за вашия стил и индивидуалност.

Продукти от серия Италия са лансирани на пазара от Lollipop Cosmetics. Марката залага на италианските специалисти в производството на висококачествена професионална козметика в областта на грима. Продуктите Lollipop Cosmetics Made in Italy са с гарантирано оригинални текстури и цветове, формулите са произведени под висок контрол и качество. Без Парабени и Без Аромати!

Магнитните палитри Mix&Match позволяват на нашите клиенти да избират и комбинират продукти, като сами подреждат и проектират своите желания. Разнообразието на палитри с различно приложение дава възможност да запълните магнитните палитри с различни продукти по ваш избор.

Lollipop Cosmetics залага изключително много на висококачествените продукти, модерния дизайн на палитрите и най-новите тенденции в света на грима.

Продукти с марката Lollipop Cosmetics Made in Italy

  • Продукти без парабени!
  • Продукти без ароматизатори!
  • Продукти Клинично тествани!
  • Не тестваме продукти върху животни!

Марката Lollipop Cosmetics предлага на своите клиенти и голямо разнообразие на висококачествени професионални четки за грим. Четките се произвеждат по индивидуален дизайн на нашите специалисти гримьори, за да отговарят на висок стандарт и качество на много-добро ниво. За четките за грим се използват високо качествени естествени косми, както и изкуствени влакна. Четките се предлагат както по единично, така и в комплекти съобразени с нуждите на всеки гримьор.

В сайта може да откриете модерно и стилно оборудване за всеки салон. Ние ви предлагаме алуминиеви куфари за грим, стенни огледал с осветление, преносими грим станции с осветление както и алуминиеви столове за грим.

Про Ванити ЕООД

България, Стара Загора, Л. Каравелов 53

Внимание! Лолипоп Козметикс е запазена търговска марка, както всички снимки, текст, графика, звук и други материали в нашия сайт са със запазени авторски права от Lollipop Cosmetics в United Kingdom и / или други страни. Подбора, компилацията, обработката и представянето на всички материали и цялостния дизайн на сайта са защитени с авторски права от нас и са защитени от закона. Copyright 2016 lollipopcosmetics.com. ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ. Освен ако не е разрешено друго от тези Условия за ползване, те не могат да бъдат използвани без нашето предварително изрично писмено разрешение. Всички други търговски марки, които се появяват на този сайт са собственост на съответните им собственици, които могат или не могат да бъдат свързани с или спонсорирани  или подкрепяни от нас (и кой може или не може да бъде заверен от нас). Всяка кражба на авторски снимки и използването на марката са в нарушение на закона за авторско право! При нарушения на авторското право ще търсим правата си в съда.