Доставка


При получаване на продукти от Lollipop Cosmetics, след като платите отваряйте пратките пред куриера, за да се уверите че всичко е здраво. За продуктите Огледала, Ринг Лампи и Куфари предоставяме предварително Тест И Преглед, тази опция е задължително да се извърши при получаване на продукта и в уверение че пристига здрав и в изправно състояние. При въпроси позвънете на.+359 879 62 99 81

Важно: През 2018г. въведохме нов начин на плащане ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД / съгл. сключен договор със СПИДИ АД за извършване на услугата.

При заплащането в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП). Клиента получава  документ от СПИДИ АД като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиента запазва документа, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Не се изисква касов бон при плащане чрез пощенски паричен превод.


Доставка, срокове и цени.

Доставка до адрес е около 5.30лв../до 1кг./  ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА + 1% Наложен Платеж към Спиди АД.

За поръчки до 20кг. цената за доставка е между 3.35лв.  до 10лв. + 1% Наложен Платеж към Спиди АД


Доставка до офис на Спиди    до 3 кг. е 3.35 лв. с услуга Спиди Стандарт 24 + 1% Наложен Платеж към Спиди АД

                                                      до 6 кг. е 4.79 лв. с услуга Спиди Стандарт 24 + 1% Наложен Платеж към Спиди АД

           до 10 кг. е 5.98 лв. с услуга Спиди Стандарт 24 + 1% Наложен Платеж към Спиди АД

           до 20кг. е 10.97лв. с услугата Спиди Стандарт 24 + 1% Наложен Платеж към Спиди АД

           над 20кг. е 10.97лв. + 0.48лв. за всеки следващ кг. + 1% Наложен Платеж към Спиди АД            

Направената от вас поръчка по телефона се приема от оператора веднага.

След като направите вашата онлайн поръчка ние ще се свържем с вас по телефона за потвърждение.

След като потвърдите поръчаните продукти се изпращат в рамките на същия работен ден, или най-късно на другият.

Заявки направени след 16:00ч. се обработват на следващия работен ден. Заявки направени в Събота след 12:00ч. и в Неделя се обработват в Понеделник.

Доставката се извършва чрез куриерската фирма "Спиди"АД.

Пратките се доставят на посоченият от вас адрес. Ако не можете да приемете продукта на адрес, може да получите пратката от офис на куриерската фирма във вашия град.(Провери има ли офис Speedy в твоя град https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices

Куриерската фирма доставя пратките от 8:30 до 17:30ч. всеки делничен ден, ако желаете да фиксирате точен час на доставката това ще ви струва 2,40лв. допълнително(фиксирания час от 10:30ч. до 16:00ч.).

В по-малките населени места (села) се доставят в дните, в които идват куриерите.

Плащането се извършва ПРИ ДОСТАВКАТА на стоката в брой на куриера.

Срок за доставка: 1 - 2 работни дни, след потвърждение на поръчката.

Начини за плащане

Пощенски Паричен Превод- вие заплащате стоката на куриера, който ви я доставя. 


Гаранция

Всички стоки, които се предлагат в LollipopCosmetics.com са нови от официални вносители и производители. 

Преди изпращане ние проверяваме целостта на опаковката и продукта.

Фактура- при получаване на фактура от нас е нужно да прикрепите документите издадени от Спиди АД за Пощенски Паричен превод към фактурата.


Важно: През 2018г. въведохме начин на плащане ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД / съгл. сключен договор със СПИДИ АД за извършване на услугата.

При заплащането в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП). Клиента получава  документ от СПИДИ АД като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиента запазва документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

По долу прилагаме нормативните основания въз основа на които не се изисква касов бон при плащане чрез пощенски паричен кредит:

Наредба №H-18 /13.12.2006

Чл. 3. (1)Всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги във или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка от ФУ или касова бележка от ИАСУТД, освен когато плащането се извършва чрез внасяне на пари в наличност по платежна сметка, кредитен превод, директен дебит или наличен паричен превод, извършен чрез доставчик на платежна услуга по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи, или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.

Указание №N_20_00_15_12_01_2011

Относно: измененията и допълненията на Наредба № Н-18 на министъра на финансите от 13.12.2006 г. за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства, обнародвани с ДВ бр. 49/2010 г.

 3.1. Нови видове плащания, при които отпада задължението за издаване на фискална касова бележка (чл. 3, ал. 1 чл. 25 от Наредбата).

По съществуващия до изменението ред задължението за издаване на фискална касова бележка не се отнасяше за случаите когато плащането се извършва по банков път. Отчитайки съвременното развитие в областта на платежните услуги към случаите, за които не е задължително издаване на фискална касова бележка са включени и плащанията чрез наличен паричен превод или чрез пощенски паричен превод. Изрично трябва да се обърне внимание, че това изключение се отнася за наличен паричен превод, извършен чрез дружество, лицензирано да извършва дейност по налични парични преводи по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.

Българската народна банка (БНБ) издава лиценз за извършване на дейност като платежна институция за извършване на дейност по налични парични преводи по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи (ЗПУПС). Българската народна банка води публичен регистър на лицензираните от нея платежни институции. Регистърът е достъпен по електронен път и се актуализира редовно (чл. 17, ал. 3 от ЗПУПС).

Комисията за регулиране на съобщенията регулира извършването на пощенските услуги в съответствие със Закона за пощенските услуги (ЗПУ) издава, изменя, допълва, спира, прекратява и отнема индивидуални лицензии за извършване на пощенски парични преводи. Комисията за регулиране на съобщенията вписва издадените индивидуални лицензии в специален регистър, който е публичен (чл. 50 от ЗПУ)


Всички цени са в български лева с ДДС.

Всички намаления и промоции на продуктите в сайта са валидни от 01.09.2020г. до 31.09.2020г.(включително)