Въпроси

Колко време ще отнеме обработката на поръчката ми?
A: Всички поръчки, подадени през работни дни, преди 18:00 часа ще бъдат изпратени в същия ден(след потвърждение по телефона), но в някои случаи може да отнеме до 24 часа, за да обработим и изпратим поръчката.


Предлагате ли гаранция връщане на парите обратно?
A: Ние сме много уверени, че ще бъдете доволни от покупката си. Въпреки това, ако по някаква причина искате да върнете продукта, ние ще ви върнем цялата сума за покупката ви.(в случаи че сте спазили условията за връщане)

Имате ли тестове на продукти върху животни?
О: Не. Никога не сме тествъли върху животни.

Как така продуктът ви е на толкова достъпна цена?
О: Нашата ценова стратегия е различна от повечето в бранша. Бихме искали да осигурим високо качество на продуктите на много ниска цена!

Има ли LollipopCosmetics доставка в международен план?
О: Да, Ние предлагаме доставка International.

Опасявам се, че сенки ще се счупи, докато пристигнат с куриера. Смятате ли, че опаковате  добре?
A: Разбира се. Ние използваме бъбъл фолио и други леки материали, за да сме уверени, че вероятността за увреждане е минимална. Ние застраховаме всяка пратка. 

Мога ли да поръчам по телефона?
A: Да, можете да ни се обадете на +359 879 62 99 81. Ние сме тук за вашите въпроси.

Какви начини на плащане приемате?
A: Плащане с наложен платеж(при получаване на куриера се заплаща кеш); 

Paypal  плащане - извършва се през сайта, плаща се в момента на поръчката(*за да платите с PayPal трябва да имате акаунт в системата на PayPal)

Внимание! Лолипоп Козметикс е запазена търговска марка, както всички снимки и материали в нашия сайт са със запазени авторски права от Лолипоп Козметикс. Всяка кражба на авторски снимки и използването на марката са в нарушение на закона за авторско право! При нарушения на авторското право ще търсим правата си в съда.