5 в 1 Машина за кавитация и RF радиочестотен лифтинг

  • Производител: Lollipop Cosmetics
  • Модел: 5in1 Ultrasonic Liposuction
  • Наличност: Изчерпано
  •  
  • 1790.00лв.

1. Кавитация 40 KHZ за дълбоки мазнини;
 2. Шестполярен радиочестотен лифтинг (за тяло) - стяга кожата и възвръща еластичността и, топи повърхностните мазнини и изглажда портокаловата кожа;
 3. Триполярен радиочестотен лифтинг (за лице) - стяга кожата и възвръща еластичността и, стимулира
образуването на нов колаген;
 4. Биполярен накрайник за биолифтинг на околоочен контур;
 5. Четириполярен радиочестотен лифтинг  + вакуум за топене на мазнини, изглаждане на портокалова кожа и стягане, лимфодренажен масаж.
Технически параметри:

Вакуум 100КРа

Радиочестота: 5 МHz
Напрежение:  AC220V
Мощност:   150W

Ултразвуковата кавитация е неинвазивен метод, с който се постигат много добри резултати в борбата с целулита и мастните натрупвания. В резултат на процедурата мастните клетки в третираните зони се разрушават и се превръщат в течност. Те се абсорбират от околната тъкан, дренират се от лимфата и всичко излишно и преработено се отделя с урината.

Кавитацията въздейства само на мастните клетки, а кожата и мускулите остават незасегнати.

Благодарение на ултразвукови вълни с ниска честота се създават микроскопични мехурчета, нарушаващи цялостта на мембраните на мастните клетки без да засягат околните структури. След като се разрушат веригите между мазнините в самата клетка, триглицеридите се освобождават междуклетъчното пространство, където са метаболизирани в глицерол и свободни мастни кисели.

Разтворимият във вода глицерол е абсорбиран от кръвоностната система и е използван като енергиен източник. Неразтворимите свободни мастни киселини са транспортирани до черния дроб, където са обработени като всяка друга мастна киселина от храната, която приемаме.

Другият процес, който се случва е липоиндукцията. Ако кавитацията не е успяла да пробие мастната клетка, тя променя биохимията на мембраната и след 1-2 седмици организмът я разпознава като чуждо тяло и я атакува,като я разрушава по естествен начин. Необходимо е време между 2 и 4 седмици след процедурата, за да може организмът да се справи с всички отпадни продукти и да ги разгради.

Чрез кавитация се третират:

седалище
корем
бедра-вътрешна част
бедра-външна част
паласки
колена
ръце
Комбинирането на Кавитация с Вакуумен масаж за лимфатичен дренаж е наложително, за да може по-бързо да се метаболират разградените мастни клетки.

За разлика от вакуумните масажи, чрез Кавитация се разрушават мастните клетки и се намалява трайно обиколките и се изглажда целулита.

Функции:
Оформяне на ръцете, краката, бедрата, задните части, кръста, гърба, коремните мускули и преобразяване на фигурата на тялото.
    * Подобрете и лекувайте портокаловата кожа, като мастни тъкани от различни сериозни нива
    * С ефектите на успокояващи, декомпресионни и облекчаващи болката (като болки в ставите, ишиас) насърчават редовното механично аеробно упражнение на кожната тъкан, бързо облекчават стреса и премахват умората.
    * Стягане, повдигане и уплътняване на кожата и формата на лицето,Спомага за циркулацията на кръвта и активира клетките, насърчава метаболизма да образува 100% повече колаген и еластични влакна, това подобрява кожата на лицето и тялото

Операционни процедури:
    40Khz ултразвукова дръжка-силна звукова вълна взрив мазнини главата
    Натиснете "TIME SET", за да регулирате времето, като натиснете "-", за да намалите силата или натиснете "+", за да го увеличите. Натиснете "PAUSE", за да стартирате главата на силна звукова вълна
     

Режим a.b.c.d означава, че:

    "A" работи непрекъснато в продължение на 3 секунди и прекъсващо за 2 секунди.
    "B" работи непрекъснато в продължение на 4 секунди и прекъсващ за 3 сек.


Работете с кавитационна глава 40KHz за 15-20 минути с главно движение на спиралата върху тялото

Вакуумна биполярна RF дръжка

    Панел: Натиснете "RF CHANNEL" на екрана на дисплея, за да изберете RF изход на тялото, изберете подходящата интензивност (регулирайте според приемливото ниво на клиента, 3-6 е наред.) И най-после натиснете клавиша PAUSE. Лицевият RF започва да работи.
    Разкрасяване: Използвайте сондата, за да масажирате определено част от кожата кръгово, след като нанесете отслабващия крем за около 30 до 40 минути. Той би могъл да ускори кръвообращението в частта от третираната кожа и да има ефект на разлагане на мазнините и т.н.
     

Въпроси, които се нуждаят от внимание:

    1. Нанесете крем за отслабване или охлаждащ гел върху частта от кожата, която ще се третира преди лечението.
    2. Поддържайте тесен контакт между сондата и кожата.
    3. Регулирайте интензитета от ниско до високо ниво.
    4. Моля, не облъчвайте очната ябълка директно с цветна светлина.
    5. Работете с биполярната вакуумна глава за 15-20 минути с главно движение на спиралата върху тялото


Многополюсна RF глава за тяло

    Натиснете "TIME SET", за да регулирате времето, щракнете върху "+" за увеличаване на радиочестотния интензитет или "-" за намаляване на интензивността на радиочестотата, натиснете "работа", за да стартирате работата на вакуум с отрицателно налягане на RF. Нанесете гел върху отрицателното налягане вакуумна RF глава, насочете го към позицията за отслабване и оперирайте с техника на издърпване (влачете мазнина в положение за отслабване до положението, където е по-близо до лимфната жлеза) за около 20 минути.


Забележки:

    Разпределете равномерно гел или есенция върху третираните позиции за фризьорство
    В употреба започнете с ниско енергийни. Предлагаме да опитате за правилното енергийно ниво на гърба на ръцете на клиентите, преди да ги използвате върху тялото им
    Не използвайте етерично масло като средство
    По време на работа започнете да дърпате едва след като главата за отрицателно налягане е прикрепена към кожата.
    Изключете сондата на инструмента, когато не се използва.
    Работете с Триполярната RF глава за 15-20 минути с главно движение на спиралата върху тялото


Квадруполна RF глава за лице и тяло

    Натиснете "TIME SET", за да коригирате времето, щракнете върху "+", за да увеличите радиочестотния интензитет, или "-", за да намалите радиочестотния интензитет, изберете подходящата интензивност (коригирайте според приемливото ниво на клиента, 3-6 е добре.) И най-после натиснете клавиша "работа". Лицевият RF започва да работи.
    Разкрасяване: Използвайте сондата, за да масажирате определено част от кожата кръгово, след като нанесете отслабващия крем за около 30 до 40 минути. Той би могъл да ускори кръвообращението в частта от третираната кожа и да има ефект на разлагане на мазнините и т.н.

 

Въпроси, които се нуждаят от внимание:

    1. Нанесете крем за отслабване или охлаждащ гел върху частта от кожата, която ще се третира преди лечението.
    2. Поддържайте тесен контакт между сондата и кожата.
    3. Регулирайте интензитета от ниско до високо ниво.
    4. Моля, не излъчвайте очната ябълка директно с остроумие

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Tags: 5 в 1 Машина за кавитация и RF радиочестотен лифтинг КОЗМЕТИЧНИ, АПАРАТИ