ОГЛЕДАЛО LED 40см HOLLYWOOD CIRCLE DC117-19

  • Производител: Lollipop Cosmetics
  • Модел: MIRROR HOLLYWOOD CIRCLE DC117-19
  • Наличност: Налично
  •  
  • 349.00лв.
  • 299.00лв.

ОГЛЕДАЛО LED HOLLYWOOD CIRCLE DC117-19 на Lollipop Cosmetics с функция докосване на огледалото. Огледало е с  LED лента с тритонов димер за превключване на студена бяла, топла бяла и натурална светлина. Светлините може да регулирате с тъч бутоните на огледалото, като усилвате или намалявате светлината по време  на вашата грим рутина . На основата на огледалото има USB порт за ваше улеснение. На порта може да включите да зареждате вашия смартфоун или друго устройство с кабел.
Лед светлината е мека и без отблясъци, без да пречи и не заслепява очите ви.  С 50 000 ЧАСА НА ЖИВОТ НА LED осветлението, никога няма да се притеснявате от изгаряне на осветлението.
Висококачествено Hollywood огледало със здрава конструкция и метална рамка и основа. Перфектен размер за малко бюро , тоалетка или кътче за гримиране.

Размер: 40см диаметър

Тегло: 5кг.

Дължина на кабела: 1.5м

Осветимост : 75лумена

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Tags: ОГЛЕДАЛО, осветление, голямо огледало, иогледала hollywood, огледала, огледало с крушки, светещо огледало, козметично огледало, лед огледало, огледало за спалня, тоалетка с огледало, огледало за гримиране, огледало със светлини, грим огледало, козметично огледало, светещо лед огледало, огледало с вградени крушки, огледало без рамка, крушки, , огледало с осветление БЕЗ, РАМКА, КРУШКИ, КРЪГЛО, ОГЛЕДАЛА, ОСВЕТЛЕНИЕ led, circle, НАСТОЛНИ 40см dc117-19, огледало светещо, огледало за тоалетка, огледало с осветление, грим тоалетка, кътче за грим