ОГЛЕДАЛО БЕЗ РАМКА 58х46см HOLLYWOOD DC117-9

  • Производител: Lollipop Cosmetics
  • Модел: MIRROR HOLLYWOOD DC117-9
  • Наличност: Налично
  •  
  • 349.00лв.

ОГЛЕДАЛО БЕЗ РАМКА 58х46см HOLLYWOOD  DC117-9 на Lollipop Cosmetics с функция докосване на огледалото. Огледало е с 15x1W LED крушки с тритонов димер за превключване на студена бяла, топла бяла и натуралн светлина. Светлините може да регулирате с тъч бутоните на огледалото, като усилвате или намаляте светлината по време  на вашата грим рутина .
Smart Touch контрол за лесна работа- Просто докоснете тъч средните бутони, за да включите / изключите светлината и димера,  като задържите десния бутон "P"може да настроите желаната яркост. Огледалото ще запомни желаната от вас яркост при повторно включване.
Лед светлините са меки и без отблясъци,без да пречат и заслепяват очите ви. Крушките са безопасни и не се нагорещяват и можете спокойно да ги докоснете.  С 50 000 ЧАСА НА ЖИВОТ НА LED крушките, никога няма да се притеснявате от изгаряне на крушките.  

Огледалото може да бъде монтирано и на стена без да се поставят краката.

Висококачествено Hollywood огледало със здрава конструкция и метална рамка и основа. Перфектен размер за малко бюро , тоалетка или кътче за гримиране.

Размер: 60см x 46см

Тегло: 9кг.

Дължина на кабела: 1.5м

Осветимост : 75лумена

Произведено от метал, стъкло и дърво в НРК


Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Tags: ОГЛЕДАЛО, осветление, голямо огледало, огледала hollywoo, огледала, огледало с крушки, светещо огледало, козметично огледало, лед огледало, огледало за спалня, тоалетка с огледало, огледало за гримиране, огледало със светлини, грим огледало, козметично огледало, светещо лед огледало, огледало с вградени крушки, огледало без рамка, крушки, , огледало с осветление БЕЗ, РАМКА, КРУШКИ, КРЪГЛО, ОГЛЕДАЛА, ОСВЕТЛЕНИЕ 58х46см, h15 dc117-9, НАСТОЛНИ, led, огледало светещо, огледало за тоалетка, огледало с осветление, грим тоалетка, кътче за грим hollywood