ОГЛЕДАЛО БЕЗ РАМКА 80х60см HOLLYWOOD Bluetooth C с музика

  • Производител: Lollipop Cosmetics
  • Модел: MIRROR DP314-C
  • Наличност: Налично
  •  
  • 439.00лв.

Голямо LED стенно огледало с 12 броя крушки за монтаж на стена без рамка с вградени Bluetooth и говорители на Lollipop Cosmetics. Иновативно огледало с вградени колони и музика. Огледалото  има три степени на светлината: Топла,  Натурална и Студена светлина. Контролирано усилване и намаляване на светлината и промяна на степените с тъч сензор на на огледалото. Огледалото е с вграден щепсел за директно свързване към захранване. Изключително модерно и с иновативен дизайн и ретро излъчване . Идеално допълнение за кътчето ви за красота или вашата тоалетка. Има функция против замъгляване и изпотяване.
Произведено от ABS в НРК
Размер: 80см / 60см

*При получаване на огледалото задължително отворете и тествайте продукта пред куриера. Огледалото пристига с опция преглед и тест. Ако не отворите пред куриер продукта ние не носим отговорност за състоянието на продукта след получаване.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Tags: ОГЛЕДАЛО, осветление, голямо огледало, огледала hollywood, огледала, огледало с крушки, светещо огледало, козметично огледало, лед огледало, огледало за спалня, тоалетка с огледало, огледало за гримиране, огледало със светлини, грим огледало, козметично огледало, светещо лед огледало, огледало с вградени крушки, огледало без рамка, крушки, bluetooth, огледало с осветление БЕЗ, РАМКА, КРУШКИ, ОГЛЕДАЛА, ОСВЕТЛЕНИЕ музика, лед, огледало светещо, огледало за тоалетка, огледало с осветление, грим тоалетка, кътче за грим 80х60см