ЛЕД РИНГ ЛАМПА 16 инча/ 40.5см Led Ring Light 76W с чанта, работи и с батерии

  • Производител: Lollipop Cosmetics
  • Модел: LED R16 76W
  • Наличност: Налично
  •  
  • 299.00лв.

Лед Ринг Лампа с постоянна светлина и променяща се цветна температура 16 инча с място за презареждащи Батерии. Работи на ток, както и на батерии. Лампата е с регулиране на яркостта и цветната температурата.Разполага с 320 броя светло диодни мъниста, Яркост без степенно затъмняване от 1% до 100% и с контролиране на цветната температура 3000 до 6500K (ТОПЛА, НЕУТРАЛНА и СТУДЕНА) се отчитат на LCD дисплей. Индекса на цветно предаване ≥80RA. Ринга има и USB порт за зареждане на телефон. Лампата много реалистично показва цвета на обектите. 16 инчовия дизайн на ринга създава диафрагма, като отражение в очите ви и ги прави много по привлекателни. Ринга позволява 180 градуса завъртане, което може да регулирате според нуждите ви за снимане.   Монтира се изключително лесно върху металната стойка с регулираща се височина и гъвкаво рамо на стойката, което се движи. Ринга може да работи и с 4 броя БАТЕРИИ - НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА, като те се зареждат при поставяне в ринг лампата и се включи към захранването. Ринга трябва да е в режим включен за да се заредят батериите, след като се заредят на дисплея ще има индикация.

✅16 инча/40.5см диаметър
✅Функция LED технология
✅Мощност 76W
✅168 лед диода

✅Цветна Температура 3000-6500K 
✅Обща осветеност 3600LM

✅Волтаж 90V-265V
✅Поставка за DSLR фотоапарати
✅Поставка за телефон
✅Стойка (трипод) телескопична 70-185см;
✅Ударо-устоичива Чанта

✅Cri(индекс на съотношението на цветовете): 90ra
✅Копче за плавно регулиране Интензитетът(силата) на светлината
✅Копче за плавно регулиране Температурата на светлината
✅Лесно регулиране височината и наклона
✅Лека и много удобна за пренасяне
✅Ниска консумация на ток
✅Адаптер с 1 щепсел
✅Гнездо за 4 презареждащи батерии 18650 3.7V

✅3kg.
Тази ринг лампа е изключително подходяща за гримьори, козметици, мигло стилисти, майстори перманентен грим,  фотографи, блогъри снимащи видео клипове и много др.

Гаранцията е 2 години на Ринг лампата(важи за само за осветлението) и е нужно да запазите платежния документ(куриерската фирма ви издава за плащането на ППП) и кашона на продукта.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Tags: лед, ринг лампа, лампа, регулираща се светлина, ринг, лампи, грим, фотография, лампа за фотография, led ring light, led ring, led лампа, грим лампа, осветление, гримьорска лампа, лед ринг лайт, фотографски ринг, фотографска лампа, ринг лайт, гримьор, студио за грим, козметичен салон, салон за красота, грим лампа, козметична лампа, лампа за мигли, лампа за перманентен грим, миглопластика, led ЛЕД, РИНГ, ЛАМПА, ИНЧА, РЕГУЛИРАЩА инча/, 40.5см, 76w, чанта, ЛАМПИ работи, батерии