ЛЕД РИНГ ЛАМПА БЯЛА И МНОГОЦВЕТНА 18 инча/ 46см RGB Ring Light с дистанционно и чанта

  • Производител: Lollipop Cosmetics
  • Модел: LED R18 RGB REMOTE
  • Наличност: Налично
  •  
  • 349.00лв.

ЛЕД РИНГ ЛАМПА БЯЛА И Многоцветна с Цвето-Музика 18 инча 46см RGB Ring Light с дистанционно и чанта на Lollipop Cosmetics. Ринга пристига с дистанционно за контрол на силата и цветовете на светлината(бяла, жълта,зелена, синя, лилава, розова,червена, оранжева). Лампата може да променя позицията си и наклона във всички посоки. Изключително удобна за заснемане на грим визии, миглопластика, перманентен грим, портрети на хора, снимки на продукти, снимане на професионални видея за социалните мрежи и YouTube. Ринга ще помогне за визията на на вашата снимка или видео, ще подобри значително светлината и представянето на продукта или човека. Ринга разполага с основни функции за Топла, Студена и Неутрална светлина, както и тяхното контролирано усилване и намаляване. Всички функции са активни за управление с дистанционно и ръчно с бутони за натискате на ринга.

Цветовете могат да направят изключително интересни снимките или видеята ви. Използвайте светлината за интересни визии, за фон на видео или снимка. Ринга има много и разнообразни програми с цветното осветление. Програми с плавно усилване и намаляване на светлината, програма с плавно преминаване от един цвят в друг, мигане в различни цветове, завъртане в кръг на основна светлина и смяна с друга, и най-интересната програма е Цвето-Музика. Тя позволява на ринга да свети според музиката която звучи в стаята.  

✅18 инча/46см диаметър
✅Функция LED технология
✅Мощност 100W
✅480 лед диода

✅Цветна Температура 2700K-6500K
✅Обща осветеност
CRI ≥90RA, Lumen: 9800lux

✅Волтаж 90V-265V
✅1бр. Bluetooth дистанционно за телефон
✅1бр.Дистанционно за ринга
✅RGB светлина (
бяла, зелена, синя, червена, лилава)   
✅Поставка за телефон 3 броя
✅Стойка (трипод) телескопична 70-190см;
✅Ударо-устоичива Чанта
✅Копче за плавно регулиране Интензитетът(силата) на светлината
✅Копче за плавно регулиране Температурата на светлината
✅Лесно регулиране височината и наклона
✅Лека и много удобна за пренасяне
✅Ниска консумация на ток
✅Адаптер с 1 щепсел

✅Матов Дифузер на ринга, не отразява диодите

✅3kg. 45.5х30х5см
Тази ринг лампа е изключително подходяща за гримьори, козметици, мигло стилисти, майстори перманентен грим,  фотографи, блогъри снимащи видео клипове и много др.

Гаранцията е 2 години на Ринг лампата(важи за само за осветлението) и е нужно да запазите платежния документ(куриерската фирма ви издава за плащането на ППП) и кашона на продукта.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Tags: лед, ринг лампа, лампа, регулираща се светлина, ринг, лампи, грим, фотография, лампа за фотография, led ring light, led ring, led лампа, грим лампа, осветление, гримьорска лампа, лед ринг лайт, фотографски ринг, фотографска лампа, ринг лайт, гримьор, студио за грим, козметичен салон, салон за красота, грим лампа, козметична лампа, лампа за мигли, лампа за перманентен грим, миглопластика, led ЛЕД, РИНГ, ЛАМПА, ИНЧА, РЕГУЛИРАЩА, СЕ, СВЕТЛИНА, 3200-5500К, ЛАМПИ инча, дистанционно, , bluetooth, МНОГОЦВЕТНА, RGB, RGB ring инча/, 46см, rgb, чанта БЯЛА